03.05.22

Міністерство освіти і науки України

 

Команда Міністерства освіти і науки додала нові матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту» bit.ly/3NnwIIt. Вони стануть у пригоді педагогам і батькам.

Матеріали містять вправи для розвитку логічного мислення для дітей різного віку від Вікторії В’юник, руханки та відеозаняття з хореографії від Євгенії Цюкало, розвивальні відеозаняття від членів ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» з міст Покров та Ковель.

Відділ дошкільної освіти МОН щиро вдячний усім, хто долучається до підтримки освіти в нелегкий час воєнного стану. Запрошуємо охочих надсилати матеріали на електронну пошту domon2010@ukr.net із позначкою: «Матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту» (обов’язково вказуйте авторів, назву закладу та його місце розташування – область, місто/село)».


3 травня 2022 року команда МОН додала нові матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту», що містять рекомендації щодо спілкування з дітьми дошкільного віку

Пропонуємо педагогам і батькам ознайомитися з цікавими розвиваючими заняттями з музики та логопедії за посиланням bit.ly/3NnwIIt.
Докладніше: bit.ly/379hhU9

Немає коментарів:

Дописати коментар