21.03.22

МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ПЕДАГОГІВ І БАТЬКІВ: «СУЧАСНЕ ДОШКІЛЛЯ ПІД КРИЛАМИ ЗАХИСТУ»

 

Команда Міністерства освіти і науки додала нову інформацію до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту» bit.ly/3NnwIIt, яку доцільно використовувати під час спілкування з дітьми дошкільного віку.

Запрошуємо зацікавлених надсилати матеріали до відділу дошкільної освіти МОН на електронну пошту: domon2010@ukr.net із позначкою «матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту».
Команда Міністерства освіти і науки додає нові матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту» bit.ly/3NnwIIt, які доцільно використовувати у спілкуванні з дітьми дошкільного віку

Матеріали містять онлайн-заняття з музики, математики, розвитку мовлення, психологічні поради, важливі нормативно-правові акти та багато корисної інформації щодо поведінки в умовах воєнного стану.
Докладніше: bit.ly/35XjG3x
Команда Міністерства освіти і науки додала нові матеріали до розділу "Сучасне дошкілля під крилами захисту" bit.ly/3NnwIIt, які доцільно використовувати у спілкуванні з дітьми дошкільного віку

Відділ дошкільної освіти МОН України щиро вдячний усім, хто допомагає українському дошкіллю в цей нелегкий час воєнного стану.
Запрошуємо зацікавлені сторони надсилати свої матеріали до відділу дошкільної освіти МОН на ел. пошту: domon2010@ukr.net з позначкою: матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту».
Докладніше: bit.ly/38ecEYW
Команда Міністерства освіти і науки підготувала та оприлюднила підбірку корисних матеріалів для педагогів і батьків, які стануть у пригоді при спілкуванні з дітьми дошкільного віку, які опинилися в складних обставинах внаслідок збройної агресії російської федерації та оголошення в Україні воєнного стану. 

Матеріали для педагогів містять інформацію про програмне забезпечення, відео та друковані матеріали з досвіду роботи педагогів, завдання освітнього напряму, а також поради щодо роботи з дітьми та батьками. 

Немає коментарів:

Дописати коментар